Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Σύλλογος ΠΕ "η Αθηνά": Ο Σχολικός Σύμβουλος Γαλατσίου, λαθραία, μετέτρεψε παιδαγωγική επίσκεψη σε σχολείο σε προπαγάνδα και εκφοβισμό συναδέλφων για την αυτοαξιολόγηση

Οι φιγούρες του νεοεπιθερωτησισμού, μπροστά στο καθολικό κύμα άρνησης στην αξιολόγηση, εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε λαθραίες επισκέψεις και μάλιστα χωρίς ενημέρωση σαν τη σημερινή του σχολικού συμβούλου σε σχολείο της περιοχής Γαλατσίου, που μετάλλαξε το χαρακτήρα της, σε αναζήτηση ακροατηρίου για να σπείρει το φόβο και να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους που αντιστέκονται στηριγμένοι στις συλλογικές μας θέσεις, ώστε να αποδεχτούν ως φυσικό «νόμο» την αυτοαξιολόγηση και να..

σπάσουν το καθολικό μέτωπο αντίστασης που συγκροτούμε. Είναι ο σχολικός σύμβουλος που δείχνει να επαίρεται για τη συμμετοχή του στα σεμινάρια για την αξιολόγηση που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Υπουργείο Παιδείας και θα οδηγήσουν εκπαιδευτικούς σε μαζικές απολύσεις… Είναι ο ίδιος που το Σεπτέμβρη πίεζε Δ/ντές να καταστρατηγούν το ωράριο των συναδέλφων και να στέλνουν τους διαφωνούντες στα πειθαρχικά…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ή ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΦΟΒΗΤΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Καταγγέλλουμε το σχολικό σύμβουλο, γνωστό και από το παρελθόν για την αντισυναδελφική του στάση, γιατί δείχνει και πάλι το αποκρουστικό πρόσωπο του επιθεωρητή που αγνοεί τη διάθεση και την αντίσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών. Του δηλώνουμε ότι τόσο το εκπαιδευτικό κίνημα όσο κι ο Σύλλογος, έχουμε το έρεισμα, το ηθικό και πολιτικό ανάστημα και κυρίως τη στήριξη των συναδέλφων, για να εμποδίσουμε, να κλείσουμε το δρόμο σε κάθε έναν αξιολογητή που εισέρχεται στα σχολεία ως πλασιέ των άθλιων σχεδίων του επαγγελματικού μας αφανισμού και χτίζει την καριέρα του υπηρετώντας την αδίστακτη κυβέρνηση των απολύσεων. Σε κανένα σχολείο του συλλόγου μας δεν έχουν τύχη τέτοιες λαθραίες ενέργειες. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι! Η αυτοαξιολόγηση δε θα περάσει!

ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την ώρα που το ένα μετά το άλλο τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία μας μπαίνουν σε τέτοια τροχιά καταγραφής πρακτικών, κάθε καθυστέρηση οδηγεί, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, στην παραχάραξη της συντριπτικής ετυμηγορίας των συναδέλφων και δίνει «χέρι βοηθείας» στα σχέδια των αξιολογητών. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων, ως κυρίαρχο όργανο του σχολείου, να κλείσουν τις επόμενες μέρες οριστικά και με «πρακτικά» σε κάθε σχολείο το δρόμο στις ομάδες εργασίας, στους αξιολογητές και τις πιέσεις τους!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  Π.Ε. « η Αθηνά »

Δεν υπάρχουν σχόλια: