Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ε.Κ.Σ. & Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΣΑΜΟΥ: Όλοι στην 48ωρη Απεργία στις 6 και 7 Μάη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Παρασκευή 11:00 το πρωί στο Βαθύ, Εργατικό Κέντρο Σάμου

Οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλουν τις απαράδεκτες από κάθε άποψη μεθοδεύσεις της «Αριστερής Κυβέρνησης» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία με διαδικασίες κατεπείγοντος, επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και το λαό θέλει να περάσει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάη.


Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό να δώσουν δυναμικό παρόν στην Απεργία και στις Απεργιακές συγκεντρώσεις της 48ωρης Απεργίας και της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει!
Δίνουμε όλοι το "παρών"!

Καλούμε σε ΠΑΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για να παρθεί πίσω ο νόμος Λαιμητόμος.  Όσα κατακτήσαμε με αίμα και με αγώνες δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν.

Ενώνουμε τη φωνή μας: εργατική τάξη, αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, μικροί αγρότες, γυναίκες και νεολαία. Οι μέχρι τώρα αγώνες μας σε όλη τη χώρα τους έχουν δυσκολέψει.
Δυναμώνουμε τη Δράση μας. Υπερασπιζόμαστε τα κοινωνικοασφαλιστικά μας δικαιώματα, που πρέπει να αντιστοιχούν στις σύγχρονες ανάγκες μας. Να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία.

Στήνουμε εργατικό - λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε. Σηκώνουμε κεφάλι! Ή εμείς ή αυτοί!


Κανένας στη δουλειά, κανένας στο χωράφι, κανένα μαγαζί ανοιχτό!


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Όλοι στην 48ωρη Απεργία στις 6 και 7 Μάη
και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις

Σάμος: Παρασκευή 11:00 το πρωί στο Βαθύ, Εργατικό Κέντρο Σάμου
Κυριακή 10:00 το πρωί στο Βαθύ στο Εργατικό Κέντρο Σάμου


Ικαρία: Σάββατο 12:00 το μεσημέρι στον Άγιο Κήρυκο
Κυριακή 12:00 το μεσημέρι στον Εύδηλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: