Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Κοσμαδαίοι Σάμου : Ξεχασμένοι από την κοινωνία

Την Παρασκευή 13 Μαΐου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κοσμαδαίων, όπου την υποδέχτηκε ο εκπρόσωπός της, Σταύρος Καραγιαννάκης, και κάτοικοι του χωριού. Έγινε ανάλυση σε διάφορα θέματα και ο εκπρόσωπος του χωριού αναφέρθηκε στην καθημερινότητα, που με την προσωπική του εργασία, αλλά και εθελοντών, δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα του δήμου. Οι κάτοικοι άκουσαν με ενδιαφέρον αυτά τα θέματα και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Έγινε αναφορά στην νομοθεσία που ορίζει ο νόμος του Καλλικράτη, στις διάφορες προσλήψεις που έχουν γίνει από τον δήμο, αλλά και στα οικονομικά στοιχεία του δήμου.

Όπως ανέφερε κάτοικος του χωριού, οι Κοσμαδαίοι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία. Δεν έρχεται κανένας υπεύθυνος από την πλευρά του δήμου, και η ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" ήταν ενδιαφέρουσα για όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: