Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΟΛΟΙ στην Έκτακτη Γ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου στο Καρλόβασι

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018, στις 6:30 μ.μ. στo ΔΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

H “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” χαιρετίζει αγωνιστικά τις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 2 Μάρτη, χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα ενάντια στην πολιτική της αδιοριστίας και των μηδενικών διορισμών, πολιτική που πηγάζει από τις αποφάσεις ΕΕ,ΔΝΤ, ΟΟΣΑ και υλοποιείται από την κυβέρνηση. Συγκεντρώσεις που είναι υπόσχεση για διαρκή αγώνα για όλα τα προβλήματα της εργασίας και της εκπαίδευσης.

Χαιρετίζουμε τους 2.000 και πλέον εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που αντέταξαν απέναντι στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και, κυρίως, γιατί δεν λύγισαν μπροστά στην πολιτική καταστολής αλλά σπάζοντας την τρομοκρατία, μπήκαν στο Υπουργείο Παιδείας και πραγματοποίησαν κατάληψη και μαζικότατη Συνέλευση Αγώνα στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες συνάδελφοι.

Καταγγέλλουμε το Υπ. Παιδείας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ανταγωνιζόμενη τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού αυταρχισμού, χτύπησε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, μάτωσε για μια ακόμα φορά τους εκπαιδευτικούς και αντιμετώπισε τους αγώνες τους με ΜΑΤ, ξύλο και δακρυγόνα.

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου της αναπλήρωσης και της αδιοριστίας επαναφέρει επιθετικά και αποφασιστικά το αίτημα για μαζικούς διορισμούς. Τα αιτήματα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία, για διορισμό όλων των αναπληρωτών και για εξίσωση των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων αποτελούν τον πυρήνα των διεκδικήσεων αυτού του κόσμου και, ταυτόχρονα, αμφισβητούν έμπρακτα τις μνημονιακές δεσμεύσεις και την κυβερνητική πολιτική της αδιοριστίας.

Στηρίζουμε την απόφαση της μαζικής Συνέλευσης Αγώνα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, για αγωνιστική κλιμάκωση με νέο πανελλαδικό συλλαλητήριο και 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή, 9 Μάρτη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Έκτακτη Γ.Σ. του Συλλόγου μας την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ. στo Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Δείτε και την πρότασή μας (3/3/18) προς το Δ.Σ. του Συλλόγου για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: