Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Αναπληρωτές: Μαρτύριο της σταγόνας και ξεκαρδιστικά memes - Κενά Α' φάσης στην Πρωτοβάθμια Γενική (Πίνακας)

kena a fasi protovathmia.jpg

Στο ίδιο έργο θεατές γίνονται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν σηκώνονται από το πληκτρολόγιο αναμένοντας την ανακοίνωση των πινάκων με τα ονόματα των προσληφθέντων.

Κοιτώντας προ τα πίσω στα προηγούμενα χρόνια, η ανακοίνωση των ονομάτων ιδιαίτερα στην α΄ φάση αλλά και στη β' φάση προσλήψεων αναπληρωτών μοιάζει με το μαρτύριο της σταγόνας.

Τα ίδια και φέτος όπου οι αρχικές εκτιμήσεις αυτής της εβδομάδας έκαναν λόγο για ανακοίνωση των ονομάτων την Τρίτη, μετά πήγαμε για Τετάρτη όπου δεν ανακοινώθηκε τίποτα και να σου περιμένουμε την Πέμπτη.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν κάποια χρόνια στην πλάτη τους είναι συνηθισμένοι αλλά παρόλο αυτά μαζί με τους νέους υποψήφιους αναπληρωτές βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα με την "όπλο παραπόδα" ή μάλλον με τη βαλίτσα μισοετοιμασμένη θα λέγαμε.

Πληροφορίες δικές μας πάντως κάνουν λόγο ότι το Υπουργείο Παιδείας παρότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βγουν αύριο η ανακοίνωση θα γίνει την Παρασκευή στις 27 Αυγούστου.

Παράλληλα, βγήκαν τα κενά Α' φάσης που αφορούν την Πρωτοβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

kena a fasi protovathmia.jpg

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν δημιουργήσει και τη μεγαλύτερη σελίδα στο Facebook εδώ

προσλήψεις αναπληρωτών memesσύστημα αναπληρωτώνπροσλήψεις εκπαιδευτικών 2021 χιουμοριστικο memeπροσλήψεις αναπληρωτών 2021 φάσειςπροσλήψεις αναπληρωτών α'φάσηmemes για προσλήψεις αναπληρωτώνmemes για εκπαιδευτικούς 2021memes για εκπαιδευτικούς

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: