Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Δεν θα πληρωθούν τελικά οι εκπαιδευτικοί ......


ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η Ο.Λ.Μ.Ε.???

Σήμερα Τετάρτη 07 Ιουλίου 2010 ΔΕΝ έχει εκταμιευτεί και ΔΕΝ πρόκειται να εκταμιευτεί στο άμεσο μέλλον κανένα ποσό που να αφορά τις αποζημιώσεις των συναδέλφων που απασχολήθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (Λυκειακές Επιτροπές, Βαθμολογικά, Επιτροπές Συγκέντρωσης Δικ. Επιτηρητές… κλπ) και κατά συνέπεια ΔΕΝ πρόκειται να πληρωθεί άμεσα κανένας συνάδελφος.

Μετά από αμέτρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες των Γραμματέων του 37ου Βαθμολογικού Κέντρου κ.κ. Μπαναλόπουλου και Θεοδώρου με τον αντίστοιχο υπεύθυνο του ΥΠΔΒΜΘ κ. Ρουσάκη και την Δ΄ Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Αθήνας δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση στις σκόπιμες, κατά την άποψη μου, ασάφειες που είχε η Κ.Υ.Α. των Υφυπουργών κ. Πανάρετου και κ. Σαχινίδη που αφορούσε την άμεση καταβολή του ποσού και οι αποζημιώσεις θα γίνουν μέσω εντελλομένων από Σεπτέμβρη….ζήσε Μάη μου….και όχι με Χ.Ε.Π.

Θα θυμάστε όλοι ότι μας διαβεβαίωσαν τότε (22/6/2010) για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τόσο η ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ, όσο και η Ο.Λ.Μ.Ε. (το συνδικαλιστικό μας όργανο….ντε, αυτό που διασφαλίζει και υπερασπίζει τα συμφέροντά μας…) γεγονός που φαίνεται και από το παρακάτω απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου της 22/6/2010 με το οποίο η ΟΛΜΕ σταμάτησε την αποχή από τα Β.Κ… «Το προηγούμενο διάστημα, με τη βοήθεια χιλιάδων συναδέλφων, που μας εμπιστεύτηκαν και μας ακολούθησαν, πετύχαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των συναδέλφων που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις» και καταδείξαμε την αναξιοπιστία των κυβερνήσεων στο ζήτημα της μη πληρωμής των δεδουλευμένων των καθηγητών για εργασίες πάσης φύσεως …... κλπ… . κλπ…. .κλπ

Από την ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο….είμαστε σίγουροι ότι ο εμπαιγμός, η κοροϊδία και η απαξίωση μας θα συνεχιστεί….. αλλά η Ο.Λ.Μ.Ε. δεν πρέπει να βγάλει ένα Δελτίο Τύπου τώρα και να μας εξηγήσει πως «Πέτυχε την άμεση καταβολή…??»

Κατά τα άλλα κ.κ. συνδικαλιστές, μας διασφαλίσατε πλήρως….εγώ και κάποιες χιλιάδες ακόμη συναδέλφων σας ευχαριστούμε πολύ να περάσετε ένα Καλό Καλοκαίρι με τις συνειδήσεις σας ήσυχες …..!!!

Υ.Γ. Επειδή είναι η τρίτη σχετική επιστολή που προσπαθώ να δημοσιεύσω στο alfavita ….για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι μου που ρωτούν συνεχώς αν θα πληρωθούν…. αν δεν δημοσιευθεί κι αυτή θα παρακαλούσα αν ήταν δυνατό να έχω μια απάντηση για ποιο λόγο δεν γίνεται η δημοσίευση… γιατί μέχρι τώρα πίστευα ότι το site σας είναι μια ανοικτή διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης, έκφρασης απόψεων και υπεράσπισης των συμφερόντων όλων των εκπαιδευτικών, χωρίς σκοπιμότητες και κάθε άλλου είδους φραγμούς…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σταμάτης Θεοδώρου
Εκπαιδευτικός ΠΕ11

ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια: