Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αποσπάσεις έως 29/4 για 7 θέσεις στο Γραφείο Ασύλου στη Σάμο

Εως την Παρασκευή 29 Απριλίου έχουν στη διάθεσή τους για να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για τις 27 θέσεις στα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Σάμου της νεοσύστατης Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε τακτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στο Δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπαστούν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Οι θέσεις αφορούν διοικητικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο θα στελεχώσει την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού.

Οι θέσεις κατανέμονται στα ακόλουθα Περιφερειακά Γραφεία:
-Περιφερειακό Γραφείο Αλεξανδρούπολης, δέκα θέσεις,
-Περιφερειακό Γραφείο Ορεστιάδας, δέκα θέσεις, και
-Περιφερειακό Γραφείο Σάμου, επτά θέσεις.

Αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας στην ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού, Τμήμα 1ο, Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ.101 77, Αθήνα, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpptm1@astynomia.gr , με την ένδειξη «Αίτηση για την Προκήρυξη 6480/2/628». Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 6977328 και 6994296.

Δεν υπάρχουν σχόλια: