Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αρνείται το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου να παραδώσει το ταμείο και το αρχείο του Συλλόγου

 ΝΕΟ Δ.Σ. ΠΕΜΠΤΗ 14-4-11, Δ.Σ. ΒΑΘΕΟΣ

Την Τετάρτη, 13/4/2011, συγκλήθηκε Δ.Σ. στο Καρλόβασι με μοναδικό θέμα Η/Δ την παράδοση και παραλαβή του αρχείου-υλικού και του ταμείου του Συλλόγου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 18 παρ. 5 του Καταστατικού: «Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. το παλαιό Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής να παραδώσει το υλικό του Συλλόγου, το Αρχείο, το Ταμείο και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας».

Στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν η πρώην πρόεδρος και ταμίας του Συλλόγου, Χ. Τσολακίδου και Γ. Βλαχάβα, ενώ απουσίαζε αδικαιολόγητα για δεύτερη φορά ο πρώην γραμματέας και νυν μέλος του Δ.Σ., Κ. Ρίγλης. Η απερχόμενη πρόεδρος αρνήθηκε και πάλι να υλοποιήσει την καταστατική της υποχρέωση να παραδώσει το υλικό του Συλλόγου, ενώ η ταμίας δήλωσε ότι έχει παραδώσει το υλικό της στην πρόεδρο, πράγμα που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας, αντίθετα οφείλει να παραδώσει το ταμείο στο νέο Δ.Σ.!!!

Προσπαθήσαμε να πείσουμε τα πρώην μέλη ότι η ενέργειά τους αντιβαίνει κάθε δημοκρατικό, συναδελφικό και συνδικαλιστικό κανόνα, ότι δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον του κλάδου και τους καλέσαμε να αναλογιστούν την τεράστια ευθύνη που πλέον τους βαραίνει, όσον αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου (έχουν ήδη υπάρξει αιτήσεις συναδέλφων που χρειάζονται έγγραφες βεβαιώσεις από το Σύλλογο, επομένως και τη σφραγίδα του).

Μετά τη συνεχόμενη άρνησή τους, το παρόν Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την 3η πρόσκληση των μελών του απελθόντος Δ.Σ. στη συνεδρίαση της Πέμπτης, 14/4/011, και ώρα 5.30 μ.μ. στο Δ.Σ. Βαθέος με μοναδικό θέμα συνεδρίασης και πάλι την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ & ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη του προηγούμενου προεδρείου να προχωρήσουν στις καταστατικές υποχρεώσεις τους σεβόμενοι –αν μη τι άλλο- το Σύλλογο και τους συναδέλφους.

Καρλόβασι, 13/4/2011

Η πρόεδρος του Συλλόγου               Ο γραμματέας του Συλλόγου

                Μαρία Δάλλη                                 Παντελής Μεσοχωρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: