Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11. 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5:30μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΒΑΘΥ)
(προσυγκέντρωση, 4:30μμ στο πάρκιν του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου)

Η καθημερινότητα μας αλλάζει ριζικά μέρα με τη μέρα, ο τόπος μας ρημάζει. Υπηρεσίες κλείνουν (Τελωνείο, ΔΟΥ, ΔΕΗ, ΟΤΕ), ενώ άλλες υποβαθμίζονται (ΙΚΑ, Κέντρο Υγείας, Πανεπιστήμιο). Τα σχολεία λειτουργούν χωρίς βιβλία και θέρμανση. Τα μικρομάγαζα αργοπεθαίνουν μαζί με τους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις. Τα δρομολόγια πλοίων και  αεροπλάνων έχουν περιοριστεί δραματικά… 
Σε όλα αυτά προστίθενται οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι, κάθε λογής χαράτσια που περιορίζουν ακόμη περισσότερο το πενιχρό εισόδημα της κάθε οικογένειας. Το χαράτσι για τα ακίνητα ενσωματώνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ, με αυτό τον τρόπο μας εκβιάζουν και μας τρομοκρατούν πως θα μας κόψουν το ρεύμα αν δεν το πληρώσουμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Δεν θέλουμε, δεν μπορούμε να πληρώσουμε ένα ακόμη άδικο χαράτσι, την ίδια στιγμή που με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα, την ίδια στιγμή που πολλοί από εμάς δεν μπορούν ούτε το ρεύμα να πληρώσουν. Οι εργαζόμενοι δεν χρωστάμε τίποτε και σε κανέναν. 

Καλούμε σε συγκέντρωση την Τετάρτη 30/11, στις 5:30μμ στην Πλατεία Πυθαγόρα ώστε όλοι μαζί συντονισμένα και οργανωμένα να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο. Για να απαιτήσουμε από τις δημοτικές αρχές να πάρουν θέση ● Να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας ενάντια στο χαράτσι ● Να εγγυηθούν ότι δεν θα μείνει κανένας στη Σάμο χωρίς ρεύμα-θέρμανση-φαγητό. 

Καλούμε κάθε σύλλογο και σωματείο στη Σάμο να συμμετέχει στην κινητοποίηση αυτή και συνολικά στον αγώνα για να πάρει η κυβέρνηση πίσω το χαράτσι για τα ακίνητα.

Σε αυτό τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας. Σε δεκάδες δήμους σε όλη τη χώρα πραγματοποιούνται ανάλογες διαμαρτυρίες και προωθούνται αποφάσεις για να μην πληρωθεί από κανέναν αυτό το χαράτσι, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5:30μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΒΑΘΥ)
 (προσυγκέντρωση, 4:30μμ στο πάρκιν του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου)
  
   Καλούμε σε νέα λαϊκή συνέλευση το Σάββατο 3/12 στις 6:00μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Καρλοβάσου, προκειμένου να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ


Πως δεν πληρώνουμε το χαράτσι για τα ακίνητα:
·   Πηγαίνουμε στην τράπεζα (Ταμείο ή ΑΤΜ) ή στο λογιστήριο της ΔΕΗ με το λογαριασμό της ΔΕΗ και καταβάλλουμε ΜΟΝΟ το αντίτιμο που αφορά κατανάλωση και δημοτικά τέλη (αφαιρούμε από το συνολικό ποσό ΜΟΝΟ αυτό που αφορά στο χαράτσι)
·   Κρατάμε το αποδεικτικό εξόφλησης μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ και τα συγκεντρώνουμε όλα μαζί στη νέα λαϊκή συνέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: