Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τι ζητούν οι γονείς των προνηπίων του 3ου Νηπιαγωγείου Καρλοβάσου

Συνάντηση με τη βουλευτή Σάμου Αγνή Καλογερή είχαν στο Λιμάνι Καρλοβάσου οι γονείς 19 παιδιών του προνηπιακού τμήματος του 3ου Νηπιαγωγείου Καρλοβάσου. Ζήτησαν τη συνδρομή της προκειμένου να εξευρεθεί λύση, καθώς το τμήμα αυτό δεν λειτουργεί.

Πιο αναλυτικά, οι γονείς ανέφεραν στην κ. Καλογερή ότι θα καταγγείλουν δημόσια με ενυπόγραφο από όλους έγγραφο τους χειρισμούς του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, καθώς, όπως λένε, τους μοίρασε ψευδείς υποσχέσεις, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν και νομικά.

Ζήτησαν από τη βουλευτή να συνδράμει στην τοποθέτηση νηπιαγωγών στα νηπιαγωγεία του νησιού και την άμεση λειτουργία του προνηπιακού τμήματος των παιδιών τους, όπου έπρεπε ήδη να φοιτούν αυτά.

Προετοιμάζονται, τέλος, για κινητοποιήσεις, με τη στήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων.

Από την πλευρά της η κ. Καλογερή τους ενημέρωσε ότι συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα τους και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για να μάθει αν έχει προχωρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος και κατόπιν θα τους κοινοποιήσει άμεσα την απάντησή του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: