Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΠΥΡΓΟΣ ΣΑΜΟΥ: Ο Δήμος ψεύδεται

Την Τετάρτη 20 Μαΐου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Πύργου. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι του χωριού, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Νίκος Κονταξής, και η τοπική σύμβουλος, εκλεγμένη από την δημοτική παράταξη "Ανατροπή", Δήμητρα Παπαδάμ.

Έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και τοποθετήθηκαν πολλοί από τους παρόντες. Όλοι βλέπουν ότι τα θέματα της καθημερινότητας δεν λύνονται και υπάρχει πλήρη εγκατάλειψη στα χωριά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος για τα ετοιμόρροπα σπίτια: «περιμένουμε να πέσουν από μόνα τους, γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται, και ελπίζουμε να μην γίνει κανένα ατύχημα».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ανέφερε ότι ό,τι έχει ζητήσει από τον δήμο του λένε ότι θα φτιαχτεί άμεσα και τίποτα τελικά δεν γίνεται. Ψεύδονται συνεχώς. Συγκεκριμένα, για την συντήρηση και καθαριότητα της παιδικής χαράς, αν και είπαν ότι θα έρθουν να διευθετήσουν σύντομα το ζήτημα, ποτέ δεν εμφανίστηκαν. Επίσης, για την αγροτική οδοποιία που βρίσκεται σε κακά χάλια, στο αίτημα του προέδρου είπαν ότι θα έρθουν την επόμενη μέρα τα μηχανήματα του δήμου, και δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: