Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Στη Βουλή το νομοσχέδιο με το κείμενο της συμφωνίας - Διαβάστε το πλήρες κείμενο (PDF)

Στη Βουλή το νομοσχέδιο με το κείμενο της συμφωνίας - Διαβάστε το πλήρες κείμενο (PDF) - MediaΚατατέθηκε στη Βουλή - και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της - το σχέδιο νόμου με το κείμενο της συμφωνίας στην όποια κατέληξε η ελληνική κυβέρνηση με τους εταίρους της χώρας.

Το σχέδιο νόμου με τον τίτλο «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης» περιλαμβάνει τη δέσμη μέτρων, η ψήφιση των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την επικύρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Η πρόταση της κυβέρνησης είναι το εν λόγω σχέδιο νόμου να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Δείτε παρακάτω το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου

Στις 9:30 μμ έχει προγραμματιστεί -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- από την πρόεδρο της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου η Διάσκεψη των Προέδρων, προκειμένου να αποφασιστεί η επανέναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω θέρους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για κύρωση το κείμενο της συμφωνίας με τους θεσμούς. Η πρόταση της κυβέρνησης είναι το σχετικό νομοσχέδιο να εισαχθεί για συζήτηση και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Εφόσον δεν διεξαχθεί νωρίτερα σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων, το νομοσχέδιο θα τεθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή αύριο Πέμπτη και ακολούθως θα τεθεί στην ολομέλεια της Βουλής.-

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: