Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ανακριβή τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Δ/Ν Σάμου για τις εκλογές των αντιπροσώπων

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών για ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 88η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και της σωστής ενημέρωσης όλων σας, σας κοινοποιούμε τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρώτη δύναμη ήταν η παράταξη Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Εκπ/κών  με 132 ψήφους και ποσοστό 53,66%, δεύτερη η Ανεξάρτητη Επικοινωνία με 52 ψήφους και ποσοστό 21,14%, τρίτη δύναμη η Αγωνιστική Συσπείρωση με 34 ψήφους και ποσοστό 13,82%, τέταρτη δύναμη η Δημοκρατική Συνεργασία-Ανεξάρτητες Κινήσεις με 17 ψήφους και ποσοστό 6,91 και πέμπτη δύναμη οι Αγωνιστικής Κινήσεις Εκπ/κών με 11 ψήφους και ποσοστό 4,47%.

Από την  Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Εκπ/κών εκλέγονται, ως αντιπρόσωποι, στην 88η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ οι Αρχοντούλης Ιωάννης και Λαμπρινού Ανδριανή και από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία ο Μαντζώρος Φώτιος.

Η Ανεξάρτητη Επικοινωνία ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές του Συλλόγου και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άψογη διαδικασία.

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως. Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και συγκριτικά με τις εκλογές του Δ.Σ. του Συλλόγου το Δεκέμβρη του 2018 και με τις εκλογές των αντιπροσώπων τον Ιούνιο του 2017.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Άιντε και στις επόμενες εκλογές μονοψήφιο ποσοστό γιατί παραπάνω δεν αξίζετε ………