Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Θ. Καρυώτης: «Αυτό είναι το αμερικάνικο σχέδιο για τη "μοιρασιά" στο Αιγαίο»-video

Αποτέλεσμα εικόνας για Θ. Καρυώτης: «Αυτό είναι το αμερικάνικο σχέδιο για τη "μοιρασιά" στο Αιγαίο»Απίστευτες αποκαλύψεις για τους υδρογονάνθρακες


Όλη η αλήθεια για τα γεωπολιτικά παιχνίδια με το φόντο το Καστελόριζο

Ο «πατέρας» της Ελληνικής ΑΟΖ, Θεόδωρος Καρυώτης στην εκπομπή «Αντιθέσεις» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που καθηλώνει.

Ο Άνθρωπος που έβαλε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στην Ελληνική πραγματικότητα, Θεόδωρος Καρυώτης έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή «Αντιθέσεις» με τον Γιώργο Σαχίνη και η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή στην ΚΡΗΤΗ TV.

Ο «πατέρας» της ελληνικής και ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μέριλαντ, μίλησε για τα γεωπολιτικά παιγνίδια γύρω από το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου, τους λάθος χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης τα προηγούμενα χρόνια και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από πλευράς Τουρκίας, με φόντο και τους προκλητικούς χάρτες που έχουν ως στόχο τους υδρογονάνθρακες.

Ο κ. Καρυώτης εξηγεί γιατί το πολιτικό σύστημα κατανοεί, αλλά δεν ακουμπά το θέμα της ΑΟΖ.

Επίσης ο κ. Καρυιώτης αποκαλύπτει τα λάθη της Ελλάδας και τον κίνδυνο με την υπογραφή της Άγκυρας, ενώ μιλάει για «πόλεμο» συμφερόντων, με αμερικανική εμπλοκή στα ελληνοτουρκικά.

Πιο αναλυτικά ο ομότιμος καθηγητής του Μέριλαντ παρουσίασε χάρτες σε σχέση με τις ΑΟΖ του πλανήτη μας, ενώ οι αποκαλύψεις είχαν και συνέχεια σε σχέση με τον ρόλο της Αμερικής στην επίλυση των Ελληνοτουρκικών διαφορών, σε βάρος όμως των Ελληνικών συμφερόντων.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα εκπομπή και τα όσα σημαντικά αποκαλύπτει ο κ. Καρυώτης στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη:


Δεν υπάρχουν σχόλια: