Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Κύθνος: Ο δήμος καλεί τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο και τους βάζει σε καραντίνα

Παιδεία - Κύθνος: Ο Δήμος καλεί τους εκπαιδευτικούς πίσω και τους ...Πίσω στη σχολική μονάδα καλεί τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κύθνου, ο δήμαρχος του νησιού, βάζοντάς τους σε καραντίνα.

Ο δήμαρχος Κύθνου πήρε την άδεια από τους αρμόδιους φορείς και αποφασίστηκε να έρθουν πίσω οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο νησί. Και βέβαια, θα μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε οι εκπαιδευτικοί να περάσουν από το απαραίτητο τεστ για τον Κορωνοϊό, ώστε να μπουν στις τάξεις και πάλι. Οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν με βεβαίωση του διευθυντή, κατόπιν εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

Κατόπιν επικοινωνίας του Δήμου Κύθνου με τον Διευθυντή του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κύθνου κ. Χίου Μιχαήλ και το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Μιχαλόπουλο Χρήστο αποφασίστηκε ότι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην εν λόγω σχολική μονάδα του νησιού μας θα επιστρέψουν με Βεβαίωση του διευθυντή, κατόπιν εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: