Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Αποσπάσεις ΠΥΣΠΕ Σάμου: Δηλώσεις εκπαιδευτικών έως τη Τρίτη 02 Αυγούστου 2022 - Λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων

Η ΔΙΠΕ Σάμου μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών στην Α' Σάμου, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και όσοι έχουν έρθει με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ να κάνουν αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων έως την Τρίτη 02 Αυγούστου 2022.

Αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο ΠΥΣΠΕ Σάμου (Α', Β' και Γ' Σάμου).

Εκτός από τα λειτουργικά κενά που ανακοίνωσε η ΔΙΠΕ Σάμου,

οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν και άλλες σχολικές μονάδες που δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά, επειδή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων μπορεί να δημιουργηθούν και άλλα και να μην τα έχετε δηλώσει. Δηλώνουμε όλες τις σχολικές μονάδες που επιθυμούμε να τοποθετηθούμε.

Δείτε τα λειτουργικά κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής που ανακοίνωσε η ΔΙΠΕ Σάμου.

Το 2ο Δ.Σ. Σάμου (12/θ) και το 2ο Νηπιαγωγείο Σάμου είναι πειραματικά και οι τοποθετήσεις δε γίνονται από τη ΔΙΠΕ Σάμου. Το νηπιαγωγείο Παγώνδα είναι σε αναστολή.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης, π. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

antoniskak18@gmail.com-6944271826/6940556436

Δάλλη Μαρία, π. Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου

dalllimar@yahoo.com-6974476651

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΔΙΠΕ Σάμου:

Η Διεύθυνση Π.Ε. Σάμου καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων α) που βρίσκονται στη διάθεση της ΔΙΠΕ Σάμου,  β) που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. και γ) αποσπασμένων εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σάμου από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε., να υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση προτιμήσεων με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Δ/νσης Π.Ε. Σάμου (mail@dipe.sam.sch.gr)

 και παράλληλα να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στο ακόλουθο link

https://forms.gle/d2LLhDkB7SmWS11u8,

προκειμένου η υπηρεσία να επεξεργαστεί εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία των εκπαιδευτικών, από την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 02 Αυγούστου 2022.

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλουν ταυτόχρονα με την αίτησή τους και τα απαραίτητα επίσημα και πρόσφατης έκδοσης δικαιολογητικά. Πρόσφατα θεωρούνται τα δικαιολογητικά των οποίων η ημερομηνία έκδοσης δεν υπερβαίνει τους τρεις μήνες (3) πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: