Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Λειτουργικά κενά και Πλεονάσματα Δασκάλων και Νηπιαγωγών στο ΠΥΣΠΕ Σάμου - Αιτήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών από 25-07-22 έως 28-07-22

Η ΔΙΠΕ Σάμου ανακοίνωσε τα λειτουργικά κενά και τα πλεονάσματα των Δασκάλων και Νηπιαγωγών στο Νομό Σάμου. 

Σύμφωνα με τα λειτουργικά κενά υπάρχουν 8 υπεραριθμίες δασκάλων και 4 νηπιαγωγών στην Α' Σάμου.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι/ες για το διδακτικό έτος 2022 – 2023 να συμπληρώσουν κα να υποβάλουν δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν αυτήν τους την επιθυμία, καθώς και δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για τοποθέτηση, από 25/07/2022 έως και 28/07/2022, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail @ dipe.sam.sch.gr με την σημείωση «προς Γραμματεία ΠΥΣΠΕ».

Διευκρινίσεις της ΔΙΠΕ Σάμου:

  • Σε περίπτωση που δεν υπάρξει υπεύθυνη δήλωση επιθυμίας εκπαιδευτικού να κριθεί λειτουργικά υπεράριθμος/η, τότε λειτουργικά υπεράριθμος κρίνεται ο/η τελευταίος/α τοποθετημένος/η στη σχολική μονάδα. Η απόσπαση λόγω λειτουργικής υπεραριθμίας δεν επηρεάζει την κατοχή της οργανικής θέσης. Στις 22/6/2023 ο/η εκπαιδευτικός επιστρέφει στη σχολική μονάδα της οργανικής του/ της. 
  • Τα μόρια δυσμενών συνθηκών που υπολογίζονται είναι αυτά της σχολικής μονάδας με το μεγαλύτερο αριθμό μορίων. 
  • Αν δημιουργηθεί κενό στη σχολική μονάδα οργανικής θέσης, λόγω αναρρωτικής άδειας ή άδειας επαπειλούμενης κύησης ή οποιασδήποτε άλλης μακροχρόνιας άδειας, ο/η εκπ/κός δεν θα κληθεί να επιστρέψει διότι το κενό θεωρείται προσωρινό. Θα κληθεί να επιστρέψει (αν έχει δηλώσει ότι το επιθυμεί) μόνο στην περίπτωση κενού για όλο το διδακτικό έτος ή δημιουργίας επιπλέον τμήματος. 
  • Αν ο/η εκπ/κός δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει, το κενό θα καλυφθεί από άλλον/η εκπαιδευτικό. Δεν θα κληθεί να ξαναδηλώσει την επιθυμία του/της, μετά την υποβολή της παρούσας δήλωσης. Θεωρείται οριστική
ΔΗΛΩΣΗ τοποθέτησης

Η ΔΙΠΕ Σάμου με νεότερη ανακοίνωση αναφέρει: "ότι, οι εκπαιδευτικοί των Κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 των Σχολικών μονάδων στις οποίες υπάρχει Λειτουργική Υπεραριθμία και δεν επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι/ες για το διδακτικό έτος 2022 – 2023, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ, στην οποία θα δηλώνουν αυτήν τους την επιθυμία, καθώς και δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για τοποθέτηση σε περίπτωση που κριθούν υπεράριθμοι από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ), έως και 28/07/2022, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dipe.sam.sch.gr με την σημείωση «προς Γραμματεία ΠΥΣΠΕ».

Αφού τοποθετηθούν οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί, στη συνέχεια θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν έρθει με απόσπαση ή επιθυμούν  απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ να δηλώσουν τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων.
 
Οι εκπαιδευτικοί που ήρθαν με απόσπαση στο ΠΥΣΠΕ Σάμου μπορούν να ενημερωθούν για τα λειτουργικά κενά (θα διαφοροποιηθούν μόνο στην Α' Σάμου μετά τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών).
και οι εκπαιδευτικοί για μόνιμο διορισμό μπορούν να δουν την κατανομή των οργανικών κενών στο Νομό Σάμου εδώ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης, π. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

antoniskak18@gmail.com-6944271826/6940556436

Δάλλη Μαρία, π. Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου

dalllimar@yahoo.com-6974476651










Δεν υπάρχουν σχόλια: