Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Η κατανομή των εκπαιδευτικών στο Νομό Σάμου

 Αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η αίτηση-δήλωση θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, εντός πέντε ημερών, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr) από τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. κάνοντας εισαγωγή στην εφαρμογή με τους προσωπικούς τους κωδικούς.

Δείτε την κατανομή ανά νομό εδώ






7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε. Γνωρίζω πως τα 3 κενά πε70εαε στην Ικαρία αφορούν στο ειδικό δημοτικο, που όμως πρόκειται να κλείσει, γιατί δεν θα έχει πλέον μαθητες. Γνωρίζετε τι θα γίνει με αυτούς τους τρεις διορισθέντες;

Ανεξάρτητη Επικοινωνία Σάμου είπε...

Καλησπέρα,

θα παραμείνουν στη διάθεση της Β΄ Σάμου και όπου δημιουργηθεί λειτουργικό κενό θα το καλύψουν.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καλύψουν και κενό παράλληλης;

Ανεξάρτητη Επικοινωνία Σάμου είπε...

Ενδεχομένως αν υπάρχει τέτοια οδηγία ή μπορεί να δημιουργηθούν 2 τμήματα σε κάποιο Τμήμα Ένταξης. Πιστεύω ότι κάπου θα δημιουργηθεί κάποιο λειτουργικό κενό για να το καλύψετε. Καλό διορισμό!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, γνωρίζετε αν τα νηπιαγωγεία στη Θύμαινα και στη Χρυσομηλιά των Φούρνων θα λειτουργήσουν φέτος; Εκφράζω αυτήν την απορία, καθώς τα 2 κενά στους Φούρνους του μονοθέσιου νηπιαγωγείου καλύφθηκαν με τους περσινούς διορισμούς και φέτος θα διοριστούν άλλοι 3 (ΠΕ 60) στη Γ' Σάμου. Σε περίπτωση υπεράριθμων νηπιαγωγών στη Γ' Σάμου, μπορεί να στείλει η διεύθυνση κάποιον στη Β' ή στην Α' Σάμου;

Ανεξάρτητη Επικοινωνία Σάμου είπε...

Όχι, θα παραμείνετε στην περιοχή διορισμού σας.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.