Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Παρασκευή 5/3/2010! Να μη λείψει κανείς!


Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του (4/3/2010) αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 ενάντια στη λεηλασία των οικονομικών, εργασιακών κι ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, που εξήγγειλε χθες η κυβέρνηση με τα νέα βαθιά αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα. Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ (με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε για τον τόπο και την ώρα).

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

* ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ανεξάρτητη Επικοινωνία: Τα μέτρα έρχονται για να μείνουν γυρίζοντας δεκαετίες πίσω το δείκτη των εργατικών κατακτήσεων. Τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη μιλούν για τριετή εφαρμογή των μέτρων, ενώ οι ελεγκτές της Ε.Ε. μιλάνε ξεκάθαρα για μόνιμα και διαρθρωτικά μέτρα. Το πιο επικίνδυνο όμως είναι η πρόθεση που υπάρχει, οι περικοπές αυτές να ενσωματωθούν  στο νέο «ενιαίο» μισθολόγιο με αποτέλεσμα να παγιωθούν για όλο τον εργασιακό μας βίο!
Οι εκπαιδευτικοί και συνολικά οι εργαζόμενοι έχουν κάθε συμφέρον και να απεργήσουν και να διαδηλώσουν και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, τα παιδιά τους και το μέλλον τους!
Να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση, υποχρεώνοντας τις ομοσπονδίες και τα συνδικάτα να κλιμακώσουν και όχι να ξεπουλήσουν τους αγώνες. Να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποσυρθούν τα απάνθρωπα "νέα" μέτρα!
Να κηρύξουμε ανένδοτο πολύμορφο αγώνα διαρκείας !
Η αντίσταση και η ανυπακοή στην πολιτική της Ε.Ε. και της κυβέρνησης, είναι ο μόνος «μονόδρομος». 


Όλοι στην αυριανή απεργία! Να μη λείψει κανείς!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: