Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιους στηρίζει η "Ανατροπή" στις προσεχείς εκλογές

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή", προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της για ενημέρωση και συζήτηση με τους δημότες, έχει επισκεφτεί 23 χωριά από τις αρχές Απριλίου. Η τελευταία επίσκεψη ήταν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, όπου ήταν και η τελευταία πριν τις εκλογές. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να ερμηνευτούν ή να μπλέξουν οι επισκέψεις της με τις προσεχείς εκλογές, και θα συνεχίσει μετά το πέρας αυτών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίζεται και να εμπιστεύεται σε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους, σε ανθρώπους μακριά από κομματικά συμφέροντα και σκοπιμότητες. Όλοι οι άνθρωποι που τίμησαν την "Ανατροπή" με την ψήφο τους, αλλά και αυτοί που καθημερινά την αγκαλιάζουν, έχουν γνώμη και μπορούν να κρίνουν ποιος βουλευτής είναι ικανός να εκπροσωπήσει καλύτερα τον τόπο ή ποια κυβέρνηση είναι καλύτερη για την χώρα.

Η "Ανατροπή" πιστεύει στην ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, δεν την συγχέει με τις βουλευτικές εκλογές, και επομένως δεν στηρίζει κανέναν στις προσεχείς εκλογές. Είναι πάντα πρόθυμη να συνεργάζεται με οποιονδήποτε βουλευτή είναι εκλεγμένος από τον Σαμιακό λαό και ο οποίος εργάζεται με γνώμονα το καλό του τόπου. Πάνω απ’ όλα όμως, θέλει να συνεργάζεται με όλους τους δημότες σε κάθε γωνιά του νησιού, για ένα καλύτερο τόπο, που όλοι θέλουμε και ακόμα νοσταλγούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: