Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Γιατί καθυστερεί ο δρόμος Υδρούσσα - Κοντακαίικα Σάμου;

Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2016. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή", Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ρώτησε τον δήμαρχο γιατί ακόμα δεν έχει διευθετηθεί η επισκευή και αντικατάσταση του οδοστρώματος του δρόμου Υδρούσσα – Κοντακαίικα, και γιατί το εν λόγω έργο δεν έχει συμπεριληφθεί ως κωδικός στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016.

Να σημειωθεί ότι, η απόφαση 219 του δημοτικού συμβουλίου, που πάρθηκε στις 20 Ιουλίου 2015, λέει ότι τίθεται σε άμεση προτεραιότητα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ώστε να εκτελεστεί αυτό το έργο. Ακόμα όμως, δεν έχει γίνει τίποτα.

Η απάντηση του δημάρχου, μέσω της τεχνικής υπηρεσίας, ήταν ότι το έργο ξεκινάει αυτή την περίοδο. Θα πέσει ένα μεγάλο μέρος από το σκυρόδεμα που έχει πάρει η δημοτική ενότητα Καρλοβάσου μέσα στο 2015, και η συνέχεια θα γίνει μέσω του τεχνικού προγράμματος του 2016, από τον κωδικό συντήρηση και επισκευή λοιπών μονίμων εγκαταστάσεων (πλην κτιρίων έργων) (Υπηρ. 30).

Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν να φτιαχτεί ο δρόμος, και οι κάτοικοι της Υδρούσσας και των Κοντακαιίκων να μπορούν να εξυπηρετούνται από αυτό τον δρόμο με ασφάλεια. Ο δρόμος είναι μη προσπελάσιμος, και αργά ή γρήγορα, αν η αμέλεια της δημοτικής αρχής συνεχιστεί, μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: