Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων


Ξεκινά τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, ώστε το Δημόσιο να αποκτήσει -για πρώτη φορά- πλήρη και ακριβή εικόνα του αριθμού των υπαλλήλων που απασχολεί. Η απογραφή διενεργείται στις παραπάνω ημερομηνίες σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου.
Για να κατεβάσετε τη σχετική  εγκύκλιο σε μορφή word, πατήστε εδώ.
Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 1 απογράφονται στις 12 Ιουλίου, αυτοί που λήγει σε 2 απογράφονται έως και τις 13 Ιουλίου, σε 3 έως και τις 14 Ιουλίου, σε 4 έως και τις 15 Ιουλίου, σε 5 έως και τις 16 Ιουλίου, σε 6  έως και τις 19 Ιουλίου, σε 7 έως και τις 20 Ιουλίου, σε 8 έως και τις 21 Ιουλίου,  σε 9 έως και τις 22 Ιουλίου και σε 0 έως και τις 23 Ιουλίου.
Όλοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονική σελίδα απογραφής, η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο www.apografi.gov.gr. και περιέχει: α) προσωπικά στοιχεία του υπαλλήλου, β) στοιχεία υπηρεσιακής κατάστασης του υπαλλήλου και γ) τίτλους σπουδών του υπαλλήλου.
Η σελίδα αυτή γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους με κάθε πρόσφορο μέσο. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες υποχρεούνται να διευκολύνουν την απογραφή όλων των προσερχόμενων σε αυτές για απογραφή, είτε υπηρετούν σε αυτές, είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: