Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

3.000.000 € σε διοικητικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας για τη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων !!!

Τι απαντά η Υπουργός Παιδείας;

75 χιλιάδες ευρώ
,
σύμφωνα με το ΦΕΚ 1375/2-9-10, χορηγούν οι  κ.  Διαμαντοπούλου και Σαχινίδης στο διοικητικό προσωπικό του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ), ως εφ’ άπαξ αμοιβή του έτους 2010 για την αποδεδειγμένη συμμετοχή του στη διεξαγωγή και υποστήριξη των Γενικών (Εισαγωγικών Εξετάσεων) στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Επίσης, με άλλη απόφαση των ίδιων Υπουργών, 2.821.000 ευρώ, που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 1248/6-8-10, χορηγούν «εφ’ άπαξ αμοιβή στο διοικητικό προσωπικό της Κεντρικής και των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για την αποδεδειγμένη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή και υποστήριξη των Γενικών (Εισαγωγικών Εξετάσεων) στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ».

Ανεξάρτητη Επικοινωνία: Μετά τις επιχορηγήσεις αυτές στο διοικητικό προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας, εν μέσω κρίσης, αποτελεί πρόκληση η μη πληρωμή των δεδουλευμένων στους εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: