Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

19 και 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το πολυνομοσχέδιο με θέμα «απολύσεις-εφεδρεία-μισθολόγιο φτώ­χειας-περικοπή συντάξεων-κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων» μαζί με τη νέα φοροεπιδρομή διαλύει τη ζωή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η Κυβέρνηση πλήρους υποταγής στις υποδείξεις της ΕΕ και ΔΝΤ, με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν. Στόχος τους είναι η πλήρης οικονομική συντριβή των εργαζομένων, η πλήρης υποδούλωσή τους και η ταυτόχρονη κατάργηση κάθε υπολείμματος  δημόσιας κοινωνικής παροχής (παιδεία, υγεία κ.λπ.)     
Αυτό που η κυβέρνηση ονομάζει «σωτηρία της χώρας» είναι η θηλιά που πνίγει, η πρέσα που συνθλίβει τα λαϊκά και εργατικά στρώματα. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της σ' αυτό το ειδεχθές έγκλημα κατά του λαού, είναι να περισώσουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, η απρόσκοπτη κερδοφορία του και η διαιώνιση της κυριαρχίας του.
Πρέπει να μας βρουν μπροστά τους! Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση της αντίστασης και του αγώνα στα χέρια μας με μαζικές γενικές συνελεύσεις, με συμμετοχή στις επιτροπές αγώνα, με συντονισμό δράσης σε κάθε επίπεδο. Με υπομονή και επιμονή, με μαζικότητα, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα να δώσουμε έναν αγώνα διαρκείας μέχρι τη δικαίωσή του.
Στις 19 και 20 Οκτώβρη, ημέρες πανεργατικής απεργίας, να δώσουμε τη μάχη ώστε να απεργήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, να κλείσουν τα καταστήματα, να βγούμε στους δρόμους και τις πλατείες σε ένα ενιαίο ποτάμι αντίστασης και πάλης.
ü    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ü    ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΒΑΘΥ: ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011, 10:00 π.μ., συγκέντρωση μπροστά στη Γενική Τράπεζα (πιάτσα ταξί, δίπλα στην Εθνική)
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2011, 11:00 π.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
● ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΔΟΥ του ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΑΡΗΣ (εργαζόμενοι στη ΔΕΗ) ● ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ ● ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: