Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 21 Οκτωβρίου 2011

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. προσωρινή τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων 2. εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού ΠΕ-70 και 3. εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού ΠΕ-60 (ΕΚΤΑΚΤΟ)

è          Στο πρώτο θέμα τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ΠΕ-06, ΠΕ-07 και ΠΕ-16 σε Δημοτικά σχολεία που μπορείτε να τους δείτε εδώ :
è           Στο δεύτερο θέμα εξετάστηκε η αίτηση εκπ/κού ΠΕ-70, η οποία ζητά να τοποθετηθεί σε άλλο σχολείο. Η εισήγηση είναι θετική, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να ικανοποιηθεί. 
è          Στο τρίτο θέμα εξετάστηκε η ένσταση νηπιαγωγού, η οποία ζητά να επιστρέψει στην οργανική της θέση (ΠΥΡΓΟΣ), μετά την τοποθέτησή της από το ΠΥΣΠΕ (10/10/11), στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέου Καρλοβάσου. Η συνάδελφος–για δεύτερη συνεχή χρονιά αποσπάται σε άλλο ΠΥΣΠΕ και στη συνέχεια κάνει ανάκληση απόσπασης και επιστρέφει στη Σάμο. Το ΠΥΣΠΕ ήδη είχε τοποθετήσει στο νηπιαγωγείο ΠΥΡΓΟΥ, άλλο συνάδελφο. Η θέση μου παραμένει η ίδια από πέρυσι. Μετά την ανάκληση της απόσπασής της να τοποθετηθεί σε κενό που υπάρχει κατά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ.

Τέλος, μετά από ερωτήματα Προϊσταμένων των ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων, όπου η δ/νση τους ζητά να δηλώσουν, όσοι επιθυμούν, να παραμείνουν για 4ετή θητεία στη θέση του Προϊσταμένου, τους ενημερώνω ότι δεν έχουν δικαίωμα μετακίνησης σε άλλα σχολεία-νηπιαγωγεία για τα επόμενα 4 έτη (έως 31-7-15).
Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: