Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ από Βαρουφάκη: Θα μας εξαθλιώσουν επίτηδες για παραδειγματισμό

ΣΟΚ από Βαρουφάκη: Θα μας εξαθλιώσουν επίτηδες για παραδειγματισμόΣτο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, καλεσμένος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο γνωστός καθηγητής οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είπε το πιο κάτω σοκαριστικό, που άφησε προφανώς εμβρόντητους όσους παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το κανάλι.

Είπε περίπου, πως πρόθεση της τρόϊκας και κυρίως της Γερμανίας είναι να περικοπεί μεν ένα μέρος του ελληνικού χρέους (για τους γνωστούς λόγους), αλλά επειδή αυτό μπορεί να ανοίξει την όρεξη και σε άλλα κράτη (όπως π.χ. της Ιταλίας) να ζητήσουν κάτι παρόμοιο, θα πρέπει η εξαθλίωση που θα επιβληθεί στον ελληνικό λαό να είναι τέτοιας έντασης και έκτασης, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, οποιουδήποτε άλλου ευρωπαϊκού κράτους, διανοηθεί να ζητήσει «κούρεμα» του δικού του χρέους.

Έπειτα από αυτό, που ακούστηκε δημόσια από επίσημα χείλη, αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι τι μας περιμένει. Θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας, αν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να μας σαρώσει όλους η εξαθλίωση ή θα αντιδράσουμε…

Η μόνη λύση είναι να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Και τα σχέδια θα τους τα χαλάσουμε μόνο αν αντιδράσουμε με τέτοιο δυναμικό τρόπο, ώστε αυτή η αντίδραση να οδηγήσει τελικά σε πλήρη κατάρρευση του εσωτερικού καθεστώτος, αφενός για να απελευθερωθούμε εμείς, αφετέρου για να σταλεί το μήνυμα της εσωτερικής εξέγερσης των λαών, σε εκείνα τα καθεστώτα που θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Το πειραματόζωο «ΕΛΛΗΝΑΣ», θα αντιδράσει, δεν μπορεί!!!
Μας καλεί πλέον η παγκόσμια ιστορική φήμη μας και το παγκόσμιο πεπρωμένο μας..
Δεν θα τα εξευτελίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: