Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Νέα επίσκεψη της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποιεί από αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011, έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσέων κ.κ. Ευσέβιου, όπου, ως έχει οριστεί από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, θα εκφωνήσει τον Πανηγυρικό Λόγο της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σάμο θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου και άλλα στελέχη της εκπαίδευσης, με στόχο το συντονισμό των ενεργειών τους σε σημαντικά θέματα Παιδείας και ειδικότερα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Νομού. Επίσης, δράττοντας την ευκαιρία, προγραμματίζει κοινή συνάντηση εργασίας με όλους τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (Προσχολικής Αγωγής και Δημοτικής Εκπαίδευσης), έτσι ώστε, να υπάρξει δυνατότητα αποτύπωσης των τοπικών αναγκών και διευκόλυνσης των νέων στελεχών στην άσκηση των πολύπλευρων καθηκόντων τους. Τέλος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, θα επισκεφθεί το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Σάμου, καθώς, επίσης, και σχολικές μονάδες του νησιού.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ
Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΕΛΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: