Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 25 Μαΐου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία της ίδιας περιοχής, αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σάμου.

Τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών μπορείτε να τις δείτε εδώ.
και τα οργανικά κενά εδώ.
όσον αφορά τους δασκάλους στην A’ Σάμου υπάρχουν 17 στη διάθεση, όπου θα κληθούν μετά τις αποσπάσεις - πέρυσι έγιναν 30 Αυγούστου, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες τους,  να δηλώσουν πρώτοι λειτουργικά κενά. Η τοποθέτησή τους θα γίνει ύστερα από σύγκριση μεταξύ τους.
Στη συνέχεια θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που ζητούν ή έχουν έρθει με απόσπαση. Η τοποθέτησή τους θα γίνει ύστερα από σύγκριση μεταξύ τους. Ακολουθούν  οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστων και τέλος των αναπληρωτών.
Όσον αφορά τους δασκάλους στη Β’ Σάμου,  υπάρχουν τρία (3) οργανικά κενά στο Δ.Σ. φούρνων. Θα κληθούν εκ νέου οι δύο εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολεία της  προτίμησής τους να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση. Η τοποθέτησής τους θα γίνει στο ΠΥΣΠΕ της Παρασκευής, 1ης Ιουνίου 2012.

 
Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: