Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 9ης-10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν

Τη Δευτέρα 30/4/12 και Πέμπτη 03/02/2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κι έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σάμου θα γίνουν  την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Σάμου. Υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται μέχρι τις 25 Μαΐου 2012 είτε με fax στα τηλέφωνα 22730 61231 και  22730 27378 (έως 12:00 το μεσημέρι) είτε στη συνεδρίαση του ΔΣ την ίδια μέρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Σάμου στις 08.00 μ.μ.
2.      Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήματα σχετικά με θέματα οικονομικά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και νομικής υποστήριξης στη ΔΟΕ, μπορούν να το πράξουν μόνο μέσω Διοικητικού Συμβουλίου και θα απαντήσουν οι Γιάννης Δραγασάκης και Γιάννης Μπαλάγκας από τη ΔΟΕ.
3.      Να ορίσει νομικό εκπρόσωπο του Συλλόγου που θα αναλάβει την εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων που διώκονται ποινικά από άλλα μέλη του Συλλόγου.
4.      Να σας ενημερώσει ότι στο Καρλόβασι στην ταβέρνα «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» υπάρχει προσφορά για σίτιση με 6 ευρώ το άτομο (φαγητό ημέρας, σαλάτα, ψωμί, φρούτο).
5.      Να σας διατεθούν οι σημειώσεις του σεμιναρίου ορθοφωνίας του Γιώργου Κουμαραδιού σ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ., μέσω των Δ/ντών των σχολείων.
6.      Να εκδοθεί ανακοίνωση υποστήριξης για τους συναδέλφους που διώκονται ποινικά από το Σύλλογο Διδασκόντων του Ειδικού σχολείου. 

                                                           Για το Δ. Σ.
     Ο Πρόεδρος    
        Κακαγιάννης   Αντώνης                                                     



        Η Γραμματέας
      Εμμανουηλίδου Αλεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: