Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας & Φούρνων

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 και ώρα 12:30 συνεδρίασε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

1.      Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 30ης Μαΐου της «Ριζοσπαστικής Ανεξάρτητης Κίνησης» και της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» (επισυνάπτονται).


2.      Συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης της ανοιχτής εκδήλωσης-συζήτησης για την Αξιολόγηση στο «Νέο Σχολείο» με βασικό εισηγητή τον καθ. Γιώργο Γρόλιο, Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου στις 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ευδήλου. Σας αποστέλλουμε αφίσα, πρόσκληση και φύλλο με πρόσκληση προς τους γονείς για να μοιραστεί την Παρασκευή στους μαθητές.

3.      Συζητήθηκαν νέες προτάσεις για άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου προς αναθεώρηση στην Καταστατική Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου και οριστικοποιήθηκε η τελική πρόταση.

4.      Υπερψηφίστηκε η Έκθεση Πεπραγμένων του Δ.Σ. για τη συνδικαλιστική χρονιά 2011-12.

5.  Συζητήθηκε το θέμα της συνδικαλιστικής συνδρομής. Ψηφίστηκε κείμενο απόφασης που συνοψίζει τη θέση του Συλλόγου για το θέμα, και η οποία αποστέλλεται συνημμένη. Η συνδρομή των μελών έχει διαμορφωθεί στα 36 ευρώ (μετά τη μείωση της συνδρομής του Συλλόγου στη ΔΟΕ σε 27 από 34 ευρώ ανά μέλος και της συνδρομής προς το Σύλλογο σε 9 από 11 ευρώ). Αποφασίστηκε, λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης των μελών, να καλύψει έκτακτα το Ταμείο του Συλλόγου ένα μέρος της συνδρομής: το ποσό των 6 ευρώ για κάθε συνάδελφο. Η είσπραξη των συνδρομών θα γίνει σε κάθε σχολείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας (ώστε να καταρτιστεί πίνακας οικονομικά τακτοποιημένων μελών). Για το σκοπό αυτό σας στέλνουμε ξανά φόρμα είσπραξης συνδρομών.

6.      Καταγγέλλουμε τη μεταφορά των πειθαρχικών αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιακών Συμβουλίων σε Πειθαρχικά Συμβούλια χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων.

Συνημμένα αποστέλλονται:

1.      Το κάλεσμα για τη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαΐου
2.      Τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών υποψηφίων για τις εκλογές της 30ης Μαΐου
3.      Η οριστική πρόταση του Δ.Σ. για την αναθεώρηση του Καταστατικού
4.      Η απόφαση για το ζήτημα της συνδικαλιστικής συνδρομής
5.      Φόρμα είσπραξης συνδρομών ανά σχολείο
6.      Αφίσα της εκδήλωσης της 26ης Μαΐου
7.      Πρόσκληση για την εκδήλωση της 26ης Μαΐου
8.      Φύλλο προσκλήσεων για τους γονείς για την εκδήλωση της 26ης Μαΐου
9.      Απόφαση για τα πειθαρχικά συμβούλια


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γραμματέας
                                                                                         
  Φώτης Μαντζώρος                                                                             Λεμονιά Ευστρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: