Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισε να δεχθεί πτυχιούχους Παιδαγωγικών Ακαδημιών για εξομοίωση του πτυχίου τους, σε ποσοστό 5% επί των εισακτέων (8 άτομα), σύμφωνα με το Π.Δ. 130/1990, για το ακαδ. έτος 2015-16. Οι 8 επιτυχόντες θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και η κατανομή των θέσεων ανά κατηγορία θα αποφασιστεί ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν για κάθε κατηγορία.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

• Στην κατηγορία Α (εξέταση σε 14 μαθήματα) εντάσσονται εκπαιδευτικοί με εκπαιδευτική υπηρεσία πάνω από πέντε έτη.

• Στην κατηγορία Β (εξέταση σε 7 μαθήματα) εντάσονται εκπαιδευτικοί με τίτλο ΣΕΛΔΕ ή ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ) ή πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή τίτλο περιοδικής επιμόρφωσης στα ΠΕΚ ή αναγνωρισμένο τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών ετήσιας διάρκειας ή εκπαιδευτική υπηρεσία πάνω από είκοσι έτη.

• Στην κατηγορία Γ (εκπόνηση εργασίας στις Επιστήμες της Αγωγής) εντάσσονται εκπαιδευτικοί με διετή μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τουλάχιστον διετούς διάρκειας ή πτυχίο παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών ΑΕΙ (όπως αυτές ορίζονται από το άρθρο 8, παρ. 2 του Ν.3194/2003).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αίτησης είναι τα εξής:

1. Αίτηση (μπορείτε να την εκτυπώσετε πατώντας εδώ)

2. Φωτοτυπία Αστ. Ταυτότητας

3. Βεβαίωση χρόνων υπηρεσίας

4. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος ή ταχυδρομικά (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματεία Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Βόλος 38221) από 7 έως 21 Οκτωβρίου 2015.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: