Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η κατανομή των 11.913 μόνιμων εκπαιδευτικών Ξένων Γλωσσών - Πίνακες

Η Επιτροπή Ερευνών της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. (ΠΕΚΑΓΕΠΕ) λειτουργεί από το 2004 και σκοπός της ερευνητικής της δραστηριότητας είναι η επιστημονική επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγει με τη συνδρομή μελών της ΠΕΚΑΓΕΠΕ από ολόκληρη τη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο δίδεται η απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση των θέσεων του συλλογικού φορέα των εκπαιδευτικών Γερμανικής Φιλολογίας και επίσης η δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Γερμανικής γλώσσας της ιδιωτικής και της δημόσιας εκπαίδευσης να αποκτούν συνολική εικόνα για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο. Υπεύθυνος για το συντονισμό της λειτουργίας της Επιτροπής Ερευνών είναι ο συνάδελφος Πάκης Σλίμπας (Θεσσαλονίκη).

Στους δεκάδες πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται εκτός από ορισμένα γενικά στοιχεία (κατανομή των μονίμων εκπαιδευτικών Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας ανά ηλικία, βαθμίδα εκπαίδευσης) και αναλυτικά τα αριθμητικά στοιχεία των μονίμων εκπαιδευτικών των ξενόγλωσσων κλάδων για κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Για την ορθή εκτίμηση των δεδομένων θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, πως περίπου ο ένας στους πέντε εκπαιδευτικούς δεν υπηρετεί στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκει οργανικά, αλλά με απόσπαση σε φορείς, στο εξωτερικό, ή σε άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.


katanomi_121118_747.jpg

Τους πίνακες ανά περιφέρεια μπορείτε να τους δείτε εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρατήρηση κ.λπ. στείλτε μήνυμα στο info@pdv.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: