Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα λειτουργικά κενά στο ΠΥΣΠΕ Σάμου - Ενημερωτικό για τις τοποθετήσεις των Αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Σας καλωσορίζουμε στη Σάμο και σας ευχόμαστε καλή τοποθέτηση, καλή διαμονή και καλή δύναμη  που σίγουρα θα χρειαστείτε στο διδακτικό σας έργο!
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να παρουσιαστείτε στην Α/θμιας Εκπ/ση Σάμου για ανάληψη υπηρεσίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (30/09) έως και την Τρίτη (01/10), αφού οι προσλήψεις ανακοινώθηκαν πρωινές ώρες του Σαββάτου (28/09), δημιουργώντας έτσι δίκαια άγχος και αγανάκτηση εκ μέρους όλων των αναπληρωτών.
Γι αυτό κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τις τοποθετήσεις, οι οποίες γίνονται σύμφωνα με τα μόρια και με ΚΑΝΕΝΑ άλλο τρόπο.

F  Ο Νομός Σάμου χωρίζεται σε τρεις (3) περιοχές Α, Β, Γ. Η Α΄ περιοχή περιλαμβάνει τα σχολεία/νηπιαγωγεία της Σάμου, η Β΄ περιοχή της Ικαρίας και η περιοχή Γ΄ των Φούρνων. Δυσπρόσιτα σχολεία/νηπιαγωγεία στη Σάμο είναι της Καλλιθέας & του Μαραθοκάμπου, ενώ όλα είναι δυσπρόσιτα στην Ικαρία και στους Φούρνους. Για όσους δε γνωρίζουν τα νησιά μας μπορείτε να τα δείτε εδώ .
F  Τα λειτουργικά κενά αναρτώνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου στον πίνακα των ανακοινώσεων.  

Η τοποθέτηση όλων των συναδέλφων αναπληρωτών, γίνεται με μετρήσιμα μόρια. Προηγούνται στους πίνακες των αναπληρωτών (Β ή Γ) τα κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, έγγαμοι με παιδιά, έγγαμοι). Πρώτα τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί από τον πίνακα Β και μετά από τον πίνακα Γ. Τους πίνακες αναπληρωτών και τη σειρά των εκπαιδευτικών μπορείτε να τα δείτε στο: https://epikoinonia-samou.blogspot.com/
F Οι συνάδελφοι Ειδικοτήτων τοποθετούνται πρώτα στην πρώτη τους επιλογή σε σχολείο τοποθέτησης, σύμφωνα με τα μόριά τους και στη συνέχεια με αίτησή τους διατίθενται στα υπόλοιπα σχολεία από το ΠΥΣΠΕ Σάμου για τη συμπλήρωση του ωραρίου τους.
F Μειωμένο ωράριο κατά δυο (2) ώρες την εβδομάδα (από το διδακτικό ωράριο που αναφέρεται στη σύμβασή τους) δικαιούνται μητέρες αναπληρώτριες εκπ/κοί (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) που έχουν παιδιά έως δυο ετών.
Δείτε εδώ το προηγούμενο ενημερωτικό μας για τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ  και εδώ τις άδειες και τα δικαιώματα των Αναπληρωτών εκπαιδευτικών
ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Κακαγιάννης Αντώνης                                     Δάλλη Μαρία
                             Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου                      Αναπληρώτρια  Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου
6940556436-6944271826 - 22730.61231                   6974476651 - 22730.32940
                                     antoniskak18@gmail.com                                   dalllimar@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: