Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, Τρίτη 18/5 6:30 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα, Βαθύ

Φοιτητές - Χανιά: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό | AlfavitaΚΑΛΕΣΜΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, Τρίτη18/5, 6.30 μμ πλατεία Πυθαγόρα, Βαθύ

Ο στρατός του Ισραήλ τις τελευταίες μέρες με τους βομβαρδισμούς δολοφονεί δεκάδες αθώους και μικρά παιδιά, ενώ αμέτρητοι είναι οι τραυματίες στην Ιερουσαλήμ και στην Δυτική Όχθη.

Το έγκλημα στην Παλαιστίνη δεν έχει τελειωμό. Το σιωνιστικό φασιστικό κράτος του Ισραήλ συνεχίζει να τρομοκρατεί και να δολοφονεί το λαό της Παλαιστίνης, ακόμα και μικρά παιδιά. ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε με τις πολιτικές τους στηρίζουν τις σφαγές στην Παλαιστίνη, παρά τις «ίσες» αποστάσεις ή τα κροκοδείλια δάκρυα. Είναι οι ίδιοι που με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις τους σπρώχνουν εκατομμύρια ανθρώπους στον θάνατο και την προσφυγιά.

Αυτό το κράτος, το μαντρόσκυλο των ΗΠΑ αποκαλείται απ’ όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις «στρατηγικός εταίρος» και συνάπτουν μαζί του στρατιωτικές και οικονομικές συμφωνίες, ενώ Έλληνες στρατιωτικοί συνεκπαιδεύονται μαζί με στρατιωτικούς του Ισραήλ, που δολοφονούν τους Παλαιστίνιους. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, όπως και όλοι οι ιμπεριαλιστές και τα αραβικά καθεστώτα.

Να δείξουμε την απεριόριστη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό.Να απαιτήσουμε με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις να σταματήσει το έγκλημα δεκαετιών. Να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τους πολέμους τους, το φασισμό και τις ντόπιες αστικές τάξεις που στηρίζουν τα εγκλήματα του Ισραήλ. Να φύγουν οι βάσεις απ’ τη χώρα μας. Να μην αφήσουμε να  χρησιμοποιείται ο τόπος μας σαν ορμητήριο πολέμου ενάντια στους γειτονικούς λαούς.

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

15/05/2021

ΕΛΜΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: