Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ Ν.Τ Σάμου την Παρασκευή 28/5 ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο στη Σάμο

Την Παρασκευή 28-05-2021 στις 18:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο, που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, στο Βαθύ της Σάμου, εκφράζοντας την αντίθεση του στο αντεργατικό -αντισυνδικαλιστικό τερατούργημα που φέρνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. στην Βουλή. Είχε προηγηθεί σύσκεψη στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στις 25-05-2021, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων και αποφασίστηκε η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Σάμου στις 28-05-2021.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, στην συνέχεια με συνθήματα ενάντια στα αντεργατικά μέτρα του νομοσχεδίου, όπως; «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο» και «στις 3 Ιούνη όλοι απεργία, όχι στην υποταγή και τη μοιρολατρία», ακολούθησε πορεία στην παραλιακή λεωφόρο και κατέληξε στην πλατεία Πυθαγόρα. Στη διαδήλωση συμμετείχαν το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Σάμου, η ΕΛΜΕ Σάμου, η Ανοιχτή Συνέλευση Σάμου, οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και η Ανεξάρτητη Επικοινωνία Δ/Ν Σάμου.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Σάμου, την ΕΛΜΕ Σάμου και την Ανοιχτή Συνέλευση Σάμου, όπου απαίτησαν να αποσυρθεί το αντεργατικό, αντισυνδικαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Τέλος, κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στις 3 Ιουνίου 2021. Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό κέντρο Σάμου.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό κέντρο Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: