Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Αξιολόγηση: Σύλλογος εκπαιδευτικών διέγραψε διευθυντή σχολείου

Σύλλογος διέγραψε τρεις Διευθυντές Σχολείων | esos.grΤη διαγραφή του μέλους του Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, αποφάσισε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου στο πλαίσιο της μάχης ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος εκπαιδευτικών, η αιτία της διαγραφής του είναι ότι με διάφορους τρόπους εμποδίζει την πραγμάτωση των αποφάσεων του συλλόγου αρνούμενος να εφαρμόσει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου:

«Διαγραφή μέλους (Διευθυντή Δημ. Σχολείου) του συλλόγου μας».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της μάχης ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα 7 και 9  παράγραφος δ του καταστατικού μας, αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίασή του της 11ης Ιανουαρίου 2022, τη διαγραφή του μέλους του Διευθυντή του 4ου Δημ. Σχολείου Κηφισιάς.

Το αιτιολογικό της διαγραφής του είναι ότι: αποδεδειγμένα ενεργεί ενάντια στο σκοπό του συλλόγου και αρνείται να συμμορφωθεί στις αποφάσεις της Γ. Σ. και του Δ. Σ. και με διάφορους τρόπους εμποδίζει την πραγμάτωσή τους αρνούμενος να εφαρμόσει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας στο πλαίσιο των αποφάσεων της Δ. Ο. Ε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: