Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Παίδων Πεντέλης: Με κλούβες και περιπολικά απέναντι στους εργαζόμενους (φωτο+βιντεο)

Αντί για ενίσχυση της δημόσιας υγείας και των νοσοκομείων η κυβέρνηση ενισχύει την καταστολή και την τρομοκρατία των ΜΑΤ, απέναντι στους υγειονομικούς που αντιστέκονται και διεκδικούν ενίσχυση της δημόσιας υγείας και των νοσοκομείων.

Με κλούβες και περιπολικά καθώς και πλήθος αστυνομικών κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας προσπάθησαν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης που αντιστέκονται στην περιθωριοποίηση του νοσοκομείου και την αναστολή των εφημεριών του. Κι όλα αυτά, παρά τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν για τη δημόσια υγεία εν καιρώ πανδημίας και παρά τη ρητή απαίτηση των ίδιων των εργαζόμενων να..

συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαό και τους ασθενείς.

Παίδων Πεντέλης: Με κλούβες και περιπολικά απέναντι στους εργαζόμενους (φωτο+βιντεο)

Σήμερα Κυριακή, μέρα από την οποία τέθηκε σε ισχύ η κυβερνητική απόφαση να βγει «εκτός μάχης» το Παίδων Πεντέλης εν μέσω πανδημίας, οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση και κινητοποίηση ενάντια στην απόφαση.

Από νωρίς το πρωί υπήρχαν τρία περιπολικά στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της και κλούβα με δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ.

Η συγκέντρωση ήταν μαζική με πλήθος εργαζομένων του νοσοκομείου, υγειονομικών και εργαζόμενων και κατοίκων των γύρω περιοχών να συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα τους. Ήταν ένα μαζικό μήνυμα ανυπακοής στην δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης, προάγγελος των μεγάλων αγώνων που έρχονται τι επόμενο διάστημα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: