Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Επιλογή Διευθυντών σχολείων: Το χρονοδιάγραμμα με τις ακριβείς ημερομηνίες όλης της διαδικασίας

επιλογή διευθυντών | AlfavitaΑναλυτικό χρονοδιάγραμμα με τις ακριβείς ημερομηνίες έχουν στα χέρια τους οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής για τις επιλογές διευθυντών σχολείων μετά από σχετικές οδηγίες του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρου Κόπτση.

Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ, είναι το παρακάτω:

-Με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής  πρέπει, σύμφωνα με την σχετική Υ.Α., εντός 10 ημερών, δηλαδή, το αργότερο έως 19 Ιανουαρίου να ανακοινώσουν τους Πίνακες Δεκτών και Μη δεκτών υποψηφίων. Ήδη από αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr αρκετές Διευθύνσεις θα ανακοινώσουν τους πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων

Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι ενστάσεις των υποψηφίων και

- 23 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες δεκτών υποψηφίων

- Ακολουθεί η εξέταση/καταμέτρηση των μονάδων στα σχετικά πεδία/κριτήρια που έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι Διευθυντές σχολείων. Η μοριοδότηση πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

-Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου θα γίνουν οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων μοριοδότησης

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου (ανάλογα με το πλήθος των ενστάσεων) η έκδοση των τελικών πινάκων μοριοδότησης.

Από την Πέμπτη 9 ή την Παρασκευή 10 Μαρτίου αρχίζουν οι συνεντεύξεις των υποψήφιων διευθυντών σχολείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: