Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

«Ανέβασαν τα νήπια πάνω στα θρανία» - Πλημμύρισε ξανά νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

κακοκαιρία«Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… »

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι πλημμύρες φαίνονται να είναι εμφανείς σε πολλούς δρόμους και περιοχές, ενώ νέα ανακοίνωση βγήκε για τη μη λειτουργία των απογευματινών και εσπερινών σχολείων της Αττικής.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά απομάκρυναν οι δασκάλες.

Γέμισε νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας

Ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, δημιουργώντας προβλήματα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθούν άμεσα.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία» έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο είχε πλημμυρίσει και πέρσι μετά από έντονη βροχόπτωση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: