Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Μιχαηλίδης: Coco Ζαμέ και τα… «κουτουπωμένα» 5,5 εκατ. ευρώ

Νέο καυστικό βίντεο του Θανάση Μιχαηλίδη, ο οποίος αποτυπώνει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας που φεύγει.

Στο στόχαστρο του Μιχαηλίδη βρίσκεται ο Ντογιάκος και η προκλητική του γνωμοδότηση, οι νέες αποκαλύψεις για τις «γαλάζιες» ακρίδες και ο θάνατος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

«Την ώρα που «εισαγγελείς» καταπατούν κάθε συνταγματικό απομεινάρι, απαγορεύοντας με το έτσι θέλω την έρευνα της ΑΔΑΕ στο σκάνδαλο των..

παρακολουθήσεων, την ώρα που συνταγματολόγοι ουρλιάζουν για την κατάφορη καταπάτηση του συντάγματος από τον ”ακόλουθο-διεκπεραιωτή” του Μαξίμου, Ντογιάκο, την ώρα που παιδιά πεθαίνουν σε χαλασμένα ασθενοφόρα περιφερόμενα από πόλη σε πόλη, την ώρα που δεν υπάρχει φάρμακο ούτε για δείγμα στα φαρμακεία, έρχεται ΜΕΣΑ στις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ο θάνατος του ΕΚΠΤΩΤΟΥ να ταράξει την φίλα προσκείμενη σ΄αυτόν κυβέρνηση της ΝΔ και του αρχηγού της που έχασε έναν οικογενειακό φίλο και ευεργέτη.. Δόξα στο λαό που έδιωξε τους περιδρομιάρηδες από τη χώρα! Δόξα σ΄αυτούς που σε λίγο θα διώξουν ΚΑΙ τα απομεινάρια τους!!!», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην περιγραφή του νέου του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: