Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ελληνοπαλαιστινιακή Φιλία σπάει τον αποκλεισμό της Γάζα !



Για πρώτη φορά στην Ευρώπη ένας εκλεγμένος Δήμαρχος της Γάζας !

Έφτασε στην Αθήνα ο Mohammed Abd El Khalek El Farra, Δήμαρχος της Χαν Γιούνις από την αποκλεισμένη Γάζα, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες αδελφοποίησης με το Δήμο Αχαρνών, προσκεκλημένος του Δημάρχου Παναγιώτη Φωτιάδη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ελληνική αποστολή που βρέθηκε μέσα στη Γάζα, κατά τη διάρκεια των ανελέητων βομβαρδισμών της περασμένης χρονιάς, φιλοξενήθηκε στο Δήμο της Χαν Γιούνις και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το τέλος των βομβαρδισμών.


Στην Ελλάδα, ο Mohammed Abd El Khalek El Farra, εκτός από τη συμμετοχή του στις επίσημες εκδηλώσεις αδελφοποίησης με το Δήμο Αχαρνών, θα έχει συναντήσεις με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και πολιτιστικούς φορείς.

Η «Ελληνοπαλαιστινιακή Φιλία», που επιμελήθηκε όλων των αναγκαίων διαδικασιών, ώστε για πρώτη φορά να επισκεφθεί την Ευρώπη και μάλιστα την Ελλάδα, ένας θεσμικός παράγοντας όπως ο εκλεγμένος δημοκρατικά Δήμαρχος της Χαν Γιούνις, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία και τον Ελληνικό Λαό για τη συμπαράστασή του στον Παλαιστινιακό λαό.

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: