Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποφάσεις Δ.Σ. Συλλόγου Δ/Ν Σάμου (29-4-11)

Την Παρασκευή, 29/4/2011, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με θέματα:
1.      Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δ.Σ. στο Πρωτοδικείο Σάμου για τη δικάσιμο στις 4-5-11

Δύο μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, οι Γκαντίδης Ανδρέας, δάσκαλος, και Αφροδίτη Γαβριήλ, προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων στη Δ/νση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου προσέφυγαν δικαστικά στο Πρωτοδικείο Σάμου και με το υπ. αριθ. 24 ΕΔ/2011 δικόγραφό τους (18/3/2011), ζήτησαν το διορισμό προσωρινής διοίκησης για το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου και την εκ νέου διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., και μάλιστα ζητούν και από το Σύλλογο να τους καλύψει τα έξοδα του δικαστηρίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, αφού εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη προσφυγή στη Δικαιοσύνη στρέφεται εναντίον της λειτουργίας του Συλλόγου, δυσφημεί το Σύλλογο και απαξιώνει πολιτικά, συνδικαλιστικά και συναδελφικά όλα τα μέλη του Δ.Σ. και αποτελεί αντικαταστατική και αντιδημοκρατική παρέμβαση στη λειτουργία του άμεσου συνδικαλιστικού μας οργάνου, αποφάσισε ομόφωνα να ορισθεί δικηγόρος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου, στο Πρωτοδικείο Σάμου την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011.

2.      Εορτασμός Πρωτομαγιάς

Αποφασίστηκε ομόφωνα μαζί με την ΕΛΜΕ Σάμου να γίνει κάλεσμα προς τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

3.      Επόμενο Δ.Σ. Συλλόγου Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Το επόμενο Δ.Σ. ορίστηκε για τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011, στις 5:30 μ.μ στο Δ.Σ. Βαθέος, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  •  Δικάσιμος Τετάρτης, 4 Μαΐου 2011
  • 3ωρη στάση εργασίας
  • 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Η πρόεδρος του Συλλόγου                     Ο γραμματέας του Συλλόγου
                                              
                         Μαρία Δάλλη                                           Παντελής Μεσοχωρίτης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: