Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σε διαθεσιμότητα Τρικαλινός Εκπαιδευτικός μετά την «καμπάνα» Δικαστηρίου

Μια υπόθεση που δεν σχετίζεται με την επαγγελματική δραστηριότητα γνωστού Τρικαλινού Εκπαιδευτικού, εκδικάστηκε με τον Εκπαιδευτικό Σ.Μ που διδάσκει σε σχολείο της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης, να καταδικάζεται από την Έδρα για υπόθεση κτηματικών διαφορών.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr απευθείας μετά την εξέλιξη αυτή, ο 54χρονος Εκπαιδευτικός Πληροφορικής με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μια απόφαση που αναμένεται να ξεσηκώσει με την γνωστοποίηση της «θύελλα» αντιδράσεων…

Συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την διαθεσιμότητα Τρικαλινού Εκπαιδευτικού και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης στον Τρικαλινό Εκπαιδευτικό που αναφέρονται τα εξής:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο συνάδελφος μας Μπουλογεώργος Στέφανος που υπηρετεί σε σχολεία της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας τέθηκε σε αργία λόγω ιδιωτικών διαφορών και ενώ οι δικαστικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση αυτή. Οι γενικές και ασαφείς διατάξεις για αναξιοπρεπή συμπεριφορά όχι μόνο εντός, αλλά ακόμα και εκτός υπηρεσίας μας αφήνουν όλους εκτεθειμένους σε κακόβουλες κατηγορίες.

Το νέο πειθαρχικό δίκαιο προσπαθεί να μας μετατρέψει σε φοβισμένα ανθρωπάκια που για οποιοδήποτε προσωπική μας υπόθεση ή για τη δράση και τις πρωτοβουλίες μας θα διωκόμαστε και θα τιμωρούμαστε ακόμα και με το να χάσουμε τη δουλειά μας.

Το Δ/Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων συμπαραστέκεται στο συνάδελφο που έχει βρεθεί στη θέση αυτή, απαιτεί να επιστρέψει ο συνάδελφος κανονικά στα καθήκοντά του και να καταργηθεί ο ανήθικος νόμος που τρομοκρατεί τους εκπαιδευτικούς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: