Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν τον σκότωσαν. Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ»

.

Για τις 15 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η δίκη των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για την εκ προθέσεως δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το σύστημα απονομής δικαιοσύνης τουλάχιστον σε σοβαρά ζητήματα όπως είναι οι δολοφονίες, πρέπει να αλλάξει. Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από το χέρι του Επαμεινώνδα Κορκονέα με την συμπαράσταση του Βασίλη Σαραλιώτη, αφού και οι δύο επέστρεψαν στο σημείο που είχαν ένα επεισόδιο με άλλους νεαρούς και αφού τους είχε δοθεί εντολή να φύγουν από την περιοχή.


Κάθε πόλεμος, γενοκτονία, φόνος, ο ανθρώπινος πόνος αποτελεί για κάποιους μια κερδοφόρα επιχείρηση και κάποιοι το εκμεταλλεύονται προς όφελος τους. Τα τελευταία χρόνια το αστυνομικό κράτος, με τους στρατευμένους του δικηγόρους και δημοσιογράφους, έχει μεθύσει από την εξουσία του , την ...........
απολυταρχία του και απροκάλυπτα έδειξε το αυταρχικό, αυθάδες, φιλοφασιστικό και αντιλαϊκό πρόσωπο του. Όλα αυτά τα χρόνια το αστυνομικό κράτος έσπερνε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μπορεί να ήταν το εύνασμα, η κλωστή που έσπασε, για αυτόν τον πρωτόγνωρο, ωμό, κύκλο αίματος.

Η αστυνομία παγκόσμια, αποκτά χρόνο με το χρόνο δικαιώματα "δεσμείν και λύειν" πάνω στους πολίτες, με προσχήματα τεχνητά, όπως αυτά της αντιτρομοκρατίας. Το βλέπω παντού, όπου κι αν έζησα (Ελλάδα, Ευρώπη, Β. Αμερική) και το βλέπω ΠΑΝΤΟΥ, ένα παγκόσμιο σχέδιο καταστολής των πολιτών της γης.

Η δικαιοσύνη είναι κουτσή, όμως ότι και να συμβεί πάντα θα φτάσει στο σημείο που πρέπει!

Αϊκούτ Καδήρ
Β΄ έτος Νομικής ΔΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: