Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ : Μία από τα ίδια..


Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Ολομέλεια των Προέδρων. Θέμα της ήταν το διεκδικητικό κι αγωνιστικό πλαίσιο που κατέθεσε η Ομοσπονδία προς συζήτηση.

Στην Ολομέλεια παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι 122 Συλλόγων από τους 142 που ανήκουν στη ΔΟΕ. Εξήντα οχτώ από αυτούς είχαν απαρτία, ενώ πενήντα τέσσερις δεν είχαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταστατική απαρτία δηλ. δεν υπήρχε η δυνατότητα λήψης αποφάσεων. Η ολομέλεια έκλεισε με ανοιχτό ΔΣ των μελών της Ομοσπονδίας, χωρίς να λάβει καμία απόφαση! (η ενημέρωση έγινε από το Δ.Σ. του Συλλόγου Βόνιτσας)

Όσον αφορά το δικό μας σύλλογο, εκ των υστέρων μάθαμε ότι στην ολομέλεια παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος, παρόλο που είχε προταθεί να μη μας εκπροσωπήσει κανείς στην ολομέλεια, αφού ούτε Δ.Σ. ούτε Γενική Συνέλευση είχε προηγηθεί. Ο ίδιος δε -και δεν είναι η πρώτη φορά- δεν ήταν παρών σε καμία από τις δύο (2) έκτακτες Γ.Σ (χωρίς απαρτία) του συλλόγου... Δεν είχε λοιπόν κανένα δικαίωμα να παρευρεθεί εκεί, εκτός κι αν πήγε από προσωπικό ενδιαφέρον κα τα έξοδα επομένως καλυφτούν από τον ίδιο.

Να θυμίσουμε ότι τα χρήματα των μετακινήσεων αυτών είναι από τις συνδρομές των συναδέλφων και δεν μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιεί για δικούς του σκοπούς, χωρίς την έγκριση των αρμόδιων συνδικαλιστικών οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: