Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Οι εγκύκλιοι για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2021: Η εγκύκλιος για την Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΤο Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις εγκυκλίους για τις μεταθέσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 11-11-2021 έως 22-11-2021. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι 31- 12-2021 και ώρα 15:00, οπότε και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αυτή στο ηλεκτρονικό σύστημα. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ανάκλησης, η αίτηση θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να υποβληθεί εκ νέου.

Ανάκληση μετάθεσης δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και επομένως οι αιτήσεις ανάκλησης μετάθεσης δεν γίνονται δεκτές.

Η εγκύκλιος μεταθέσεων σε μορφή pdf για την Α/θμια

Η εγκύκλιος σε μορφή pdf για τη Β/θμια Εκπ/ση

Δεν υπάρχουν σχόλια: