Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολιάζει το "διάγγελμα" του Μητσοτάκη (Ηχητικό)

Ο δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική του εκπομπή, βάζει τα πράγματα στην θέση του, κάνοντας σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ παραθέτοντας μια σειρά ανακοινώσεις υγειονομικών της "πρώτης γραμμής", μας παρουσιάζει ποια είναι η πραγματική κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας, το οποίο συνειδητά η κυβέρνηση το οδηγεί στην παντελή κατάρρευση του.

Και εδώ αξίζει να παραθέσουμε την σύγκριση με μια άλλη χώρα, η οποία  έχει περίπου τον ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα και εφάρμοσε ένα διαμετρικά ..

αντίθετο τρόπο αντιμετώπισης του κωρονοϊού, την λεγόμενη ανοσία της αγέλης;

Η Σουηδία -αντιγράφουμε από δημοσίευμα του ΑΠΕ-διαφοροποιήθηκε στην κρίση του κορονοϊού μη επιβάλλοντας το μέτρο της καραντίνας και υιοθετώντας μια στρατηγική που βασιζόταν σε συστάσεις παρά σε αναγκαστικά μέτρα, με πολύ περιορισμένη χρήση της μάσκας προστασίας στους δημόσιους χώρους.

Η χώρα καταγράφει επί του παρόντος ποσοστό επίπτωσης που ανέρχεται στα 85,8 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τις 14 τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δηλαδή ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: