Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

1η συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Την Τρίτη, 21-12-10, στο Δ.Σ Βαθέος έγινε η πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου μετά τις εκλογές της 16ης Δεκέμβρη 2010.

Στη συνεδρίαση η πρόταση της Ανεξάρτητης Επικοινωνίας ήταν να γίνει αντιπροσωπευτικό προεδρείο, ανάλογα με τη δύναμη των παρατάξεων, χωρίς αποκλεισμούς καμίας παράταξης. Συγκεκριμένα πρότεινε πρόεδρο από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία, ως πρώτη δύναμη, γραμματέα από την ΠΑΣΚ, ως δεύτερη δύναμη, αντιπρόεδρο από τη ΔΑΚΕ, ως τρίτη δύναμη και ταμία από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία.

Η ΠΑΣΚ μετέφερε την απόφαση των εννέα υποψηφίων της παράταξης, επειδή δεν πρόλαβε η παράταξή τους να πάρει θέση και δήλωσε ότι δεν αποδέχεται προς το παρόν το αντιπροσωπευτικό, χωρίς ωστόσο να προτείνει διαφορετική πρόταση.

Η ΔΑΚΕ είχε ακριβώς την ίδια θέση με την ΠΑΣΚ, δηλαδή ότι δεν αποδέχεται την πρόταση του αντιπροσωπευτικού, χωρίς όμως να προτείνει κι αυτή διαφορετική πρόταση.

Διαφοροποιήθηκε το μέλος του Δ.Σ. κος Μεσοχωρίτης Παντελής, ο οποίος πρότεινε αντιπροσωπευτικό-αναλογικό με βάση τις ψήφους των παρατάξεων, η πρώτη δύναμη να επιλέξει τον πρόεδρο, η δεύτερη όποια θέση επιθυμεί, η τρίτη το ίδιο κ.ο.κ.

Επειδή η ΠΑΣΚ και η ΔΑΚΕ δεν αποδέχονταν το αντιπροσωπευτικό, ενώ ταυτόχρονα δεν αντιπρότειναν κάτι, δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της ανασυγκρότησης του νέου Δ.Σ. Έτσι ορίσαμε τη 2η συνεδρίαση την Τετάρτη, 12/1/11 και ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο για την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. Νωρίτερα δεν θα μπορούσε να συνεδριάσει το Δ.Σ. λόγω των εορτών.  

Συνάδελφοι, επειδή -ανεξάρτητα από τη συγκρότηση ή όχι του προεδρείου- «τρέχουν» θέματα τα οποία πρέπει να εξετασθούν, όπως η αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων για τις μεταθέσεις και η μοριοδότηση των αποσπάσεων, για τα οποία πρέπει μέχρι τέλους Γενάρη να έχουμε πρόταση για να την καταθέσουμε στο Δ.Σ. της ΔΟΕ, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. μπορεί εντωμεταξύ να παίρνει αποφάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο.



Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κακαγιάννης Αντώνης
(πλειοψηφών σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: