Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αρχές Μαϊού το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ στην γραμμή της Σάμου!

Επιβεβαιωνόμαστε από ότι φαίνεται καθώς από τις 4 / 12/2011 http://newschios2.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html) λέγαμε ότι το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ δεν φεύγει αλλά θα ξαναγυρίσει, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από κύκλους της ΑΝΕΚ τονίζουν ότι μέσα στο Μάιο το πλοίο αναμένεται να επιστρέψει στην γραμμή Πειραιά-Ικάρια-Σάμος και μάλιστα με ένα θετικό για τους Σαμιώτες καθώς πρόθεση της εταιρίας είναι το πλοίο να προσεγγίζει δυο ακόμα λιμάνια αυτό  της Πάρου και της Νάξου.

Το πλοίο στις 28 Φεβρουαριου τελειώνει τις υποχρεώσεις του στην γραμμή Πειραιά-Χίο-Μυτιλήνη, θα βγει για δεξαμενισμο, θα παροπλιστεί για ένα μηνά και αρχές Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τα δρομολόγια του. 

Το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ φαίνεται να μένει και αυτό στην γραμμή και θα κάνει δρομολόγια τις ημέρες που το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ δεν έχει δρομολόγια, ώστε σε καθημερινή βάση η Σάμος και Ικάρια να έχουν σύνδεση με τον Πειραιά. Ενώ μεχρι το καλοκαίρι αναμένεται και η απόφαση του Συμβούλιου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στην πρόταση της ΝΕΛ για δρομολόγηση του ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ 1 στην γραμμή Πειραιά-Ικάρια-Σάμο για την καλοκαιρινή περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: