Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους! Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!

Εκβιαστές, ληστές, κλέφτες, απατεώνες, δημαγωγοί. Όλος ο «καλός» κόσμος, όλη η αφρόκρεμα του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού στην υπηρεσία των καπιταλιστών, των τραπεζιτών , όλη η «κάστα»  των Μ.Μ.Ε.,  έντυπων  και ηλεκτρονικών , στην υπηρεσία της λαομίσητης συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, στην υπηρεσία της ληστρικής Ε.Ε. και του κλεπταποδόχου ζωών και ψυχών, ΔΝΤ.

Εκβιάζουν την εργαζόμενη πλειοψηφία ότι η τυχόν μη ψήφιση της απεχθούς δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με ελλείψεις σε πετρέλαιο, σε φάρμακα, σε ψωμί, σε γάλα για τα παιδιά. Είναι κοινοί απατεώνες του ποινικού κώδικα,  όλοι τους. Από τον αρχιτραπεζίτη και δοτό Παπαδήμιο, έως τον τελευταίο βουλευτή που θα ψηφίσει τα νέα μέτρα. Δεν θα γλιτώσει κανείς από την οργή και την αγανάκτηση της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Ετοιμάζονται για ένα πογκρόμ απολύσεων , μείωσης των κοινωνικών δαπανών σε παιδεία, υγεία , κοινωνική ασφάλιση. Για μειώσεις σε μισθούς,  φτάνοντάς τους στα 400 €, για ανεργία των 1.500.000 ψυχών, για την απόλυτη εξαθλίωση, υλική και ψυχική. Ετοιμάζονται για το ξεπούλημα του δημόσιου και κοινωνικού πλούτου της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Ετοιμάζονται για την ενίσχυση των τραπεζών και  του κεφαλαίου. Ετοιμάζονται για κούρεμα και αφανισμό της ζωής μας και του μέλλοντος μας.

Με διαγγέλματα φθηνά, εκβιαστικά, λαϊκίστικα προσπαθούν παγώσουν τον κόσμο της εργασίας , να μην αντιδρά, να μην ξεσηκώνεται.

Δηλώνουν ότι «δεν θα ρίξουν τις ασπίδες» αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι όχι μόνο τις έχουν ρίξει αλλά έχουν γυρίσει και τα οπίσθιά τους στους δανειστές, στις τράπεζες, στο ΔΝΤ και στην Ε.Ε.
Δηλώνουν ότι «κάνουν το πατριωτικό καθήκον» αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κεφάλαιο και το χρήμα δεν έχουν πατρίδα και ότι πατρίδα για αυτούς είναι το κέρδος και ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μεταφέρει τα κεφάλαια τους στο εξωτερικό.

Δηλώνουν  ότι «δεν θέλουν να δουν άδεια ράφια, χωρίς φάρμακα, χωρίς πετρέλαιο, χωρίς γάλα» αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι  τα ράφια για το 30% του ελληνικού πληθυσμού ήδη δεν έχουν τίποτα και βρίσκονται χωρίς ουσιαστική πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εδώ και καιρό.
Δηλώνουν ότι «έχουμε πόλεμο» αλλά γνωρίζουν  πολύ καλά ότι σε αυτό το πόλεμο έχουν ήδη διαλέξει στρατόπεδο και ότι βρίσκονται στο αντίπαλο από αυτό της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Δηλώνουν ότι «ψηφίζουν την νέα δανειακή σύμβαση για μην χρεοκοπήσουμε» αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι ήδη έχουν χρεοκοπήσει χάνοντας το 40% του εισοδήματος τους, και περιορίζοντας στο ελάχιστο τα έξοδά τους και στα τελείως απαραίτητα για να αποφύγουν την πείνα.
Δηλώνουν ότι «γνωρίζουν τα όρια και τις αντοχές του λαού» αλλά εκείνο που δεν γνωρίζουν είναι η οργή του.

Σύσσωμοι εκβιάζουν, ληστεύουν, κλέβουν, λοιδορούν,  χλευάζουν, δημαγωγούν. Σύσσωμους η εργαζόμενη πλειοψηφία θα τους πετάξει στον καιάδα της ιστορίας, θα τους καταχωνιάσει στα τάρταρα του Άδη, θα τους ξεπλύνει σαν του κόπρους του Αυγεία. Δεν τους σώζει τίποτα!
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα! Δεν εκβιαζόμαστε από κανένα!

Να κατέβουμε στους δρόμους, στις πλατείες, στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στις καταλήψεις. Όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο και κάθε μέρα μέχρι να φύγουν. Να φύγουν η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου , τα κόμματα που τη στηρίζουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ- ΛΑΟΣ, η Ε.Ε., το ΔΝΤ.

Στο δικό τους αδιέξοδο μονόδρομο να αντιτάξουμε το δικό μας μονόδρομο του αγώνα  και της αντίστασης, της ανατροπής, της διαγραφής του χρέους, της αναδιανομής του εισοδήματος υπέρ των εργαζομένων, της κοινωνικοποίησης των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο.
Δήλωση   
των εκπροσώπων
των Παρεμβάσεων – Κινήσεων - Συσπειρώσεων
στο Δ.Σ της ΔΟΕ
Καλούση Ακρίτα 6974750410
 Παπασπύρου Νίκου 6975308409
 paremvasisdoe@gmail.com,   www.paremvasis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: